Alla inlägg under februari 2011

Av emma - 12 februari 2011 14:58

Kom nyss på mig själv med en ful ovana, att alltid när jag duschar så dumpar jag mina böta handdukar här och där i huset. Så två dagar senare kan jag hitta en gammal blöt handduk i ett hörn, som jag helt glömt bort att jag lagt där ! sjuk ?

 

Måste hissa denna nagelolja, naglarna blir verkligen helt underbara, och växer så att det knakar gör dom också!

 

Av emma - 12 februari 2011 14:02

  

Av emma - 12 februari 2011 13:30

Gårdagen :

      Jag och johan hade en riktig slappiskväll, låg skavfötters i soffan, käka godis och kolla film efter film samtidigt som vi halvsov haha ! Kom hem runt 12, och somna direkt jag la huvudet på kudden.

Nu har jag nys kommit ur duschen, hårinpackningen sitter i håret, ska lägga på en ansiktsmask och fixa naglarna innan jag käkar.

Bussen går mot Deje halv 6, kvällen tillbringas med mina brudar Sandra & Amanda!

Av emma - 11 februari 2011 17:18

Är så sjukt sur, familjen tog din andra omgång på magsjukan idag. Så nu sitter jag och trycker i mig vitpeppar och bara hoppas på att jag kan klara mig den här gången !

Det slog mig att det är mindre än två veckor kvar nu också, går bara EN HEL skolvecka innan det bär av till Thailand. Kan inte låta bli att få ångest, inte bara över skolan utan allt.

Nu ska jag snart bege mig ner emot johan, vägrar att sitta hemma och ruttna bort ikväll. Hoppas han får mig på bättre humör, men det brukar han ju aldrig ha några problem med att få :)

 

sjukt sugen på det mörka håret igen!

  

 

Av emma - 10 februari 2011 17:52

Igår blev det skola, direkt och ta spruta inför Thailand, och vidare till kör kursen. Sen hem, och så kom Oscar hit och sov här!

 

Nu sitter jag här med en kaffekopp, och m&m kulor. Brukar hata såna men idag smakade dom grääjt!

Vilken jävla skitdag det har varit, har varit skittrött hela dagen. Det enda roliga var att jag annie och amanda hade pannkakstävlin - alla tre slutade på 5 men.

Sen ringde min bästa kompis, och talade om att hon inte fixade körkortet. :(

Kom försent till historian, sen fick jag stå hela vägen hem på bussen.

Sen skulle jag gå hem, med snö upp till vaderna och klackskor som vek sig slutade det med att jag bara stod och skrek, tills jag fick min tredje hickattack för dagen.

Nu ska jag plugga glosor, eftesom att jag aldrig brukar göra det annars. Kanske dags att börja lägga ner sig ? hm..


När det känns som att man står still och trampar på samma ställe.


Du är grym hjärtat!

  

 

 

Av emma - 8 februari 2011 16:55

  

Dagens just nu !

Är nu hemkommen ifrån utedagen, helt sjukt va trött man blir av att vara ute en hel dag. Kom dit runt 9 imorse, och sen dess har vi åkt slalom och grillat korv hela dagen. Mötte upp johan i stan efter det, köpte med oss subway som vi käka på bussen. hur gott?! typ det bästa som finns.

Hatar att det känns som att det är onsdag när det bara är tisdag, ligger lix en dag före hela tiden.

Nu ska jag ta det lugnt, kör nog på en spakväll ikväll !

Av emma - 7 februari 2011 20:08

Sjukt dryg dag, fast jag slutade tjugo i 12.

Har varit så jäkla trött, och flum. Men efter skolan gick jag hem till Oscar, såg på film, spelade kort, pratade och åt en massa som vanligt ... !

fter det åkte jag hem till f&f och kikade i deras nya lägenhet, och åkte till ica för att handla lite inför utedagen imorgon.

& nu sitter jag här, ska göra iordning skidor och pjexor nu, sen ska jag lägga mig i min efterlängtade säng och få några timmars sömn!

 

Mår så jäkla bra när jag är med dig

  

 

 

6/2

Av emma - 6 februari 2011 19:49

Kollade på pojken i randig pyjamis med johan igår och grinade som en idiot, spelade in lite videos, tog kort, och åt godis, innan jag gick till oscar, skönt att träffa honom igen, fast han är som en handikappad gubbe. (förlåt älskling, om du läser det här) Sov hos honom också, och åkte hem runt 12 idag. Nu har jag suttit och pluggat historia i 7 timmar och tjugo minuter. Jag är seriöst chockad, det är helt sjukt.

 

Om man ska skratta, ka man ju lika gärna göra det ordentligt right ?

  

 

Låtarna som gått på repeat under dom här timmarna ! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards