Alla inlägg under juni 2011

Av emma - 20 juni 2011 17:47

Min bästa vän

Anna Birgersson, min andra halva. Trots att hon bor fyra timmar ifrån mig och ibland en så funkar det inte utan henne, inget skulle funka om jag visste att jag inte hade henne där. Den här tjejen förstår mig genom en enda blick, eller ett enda ord. Det gör ingen annan. Den här tjejen gör jag alltid så galna saker tillsammans med, saker som jag aldrig ens skulle komma på att göra tillsammans med någon annan. Hon skrattar med mig om jag är glad, och hon gråter med mig om jag är ledsen och är alltid bäst på att komma med lösningar på mina problem. Jag kan vara mig själv tillsammans med henne i alla lägen, och det är med riktigt få personer jag känner att jag kan va det med, med tanke på min osäkerhet. Mitt självförtroende har Anna försökt att bygga upp sen första gången hon lärde känna mig, och det har hon lyckats med, utan henne hade jag aldrig varit den jag är idag, inte en chans.

Hon är världens snällaste människa, och ger alltid alla en chans! Hon har också världens goaste sätt som gör att det inte går att tycka illa om henne!

Hon är min bästa vän just för att hon får mig att må så galet bra, och för att jag aldrig klickat med någon person lika bra som med henne!

åh va jag älskar dig

 

Av emma - 19 juni 2011 19:24

Varför ska just jag ha förmågan att aldrig någonsin kunna hålla käften, att förstöra det lilla som kan förstöras. Jag har aldrig velat försvinna så mycket som jag vill nu, men som jag alltid säger fall down seven times, stand up eight.

Fan ändå

Av emma - 19 juni 2011 17:10

You feel the weight of lies and contradictions that you live with every day

It's not too late, think of what could be if you rewrite the role you play

Take a step before you leap

Into the colours that you seek

You give back whay you give away

So don't look back on yesterday.

Av emma - 19 juni 2011 16:08

Vad är kärlek?

Kärlek kan va så mycket, det finns av så många olika slag. Men kärlek för mig är när någon är så speciell för dig att du inte kan sluta tänka på den, och allt som står för just den personen. Du ler varje gång någon nämner personens namn, eller ler för att du vet att ni snart ska träffas. Den du inte kan slita blicken ifrån när ni väl sitter där, och den du helst vill vara så nära det går och bara röra den, spelar ingen roll hur bara du gör det. Vad som gör att det här uppstår skulle jag säga är när det verkligen känns bra, att det klickat, att personen förstår dig som ingen annan gör. Att man skrattar tillsammans, och att det känns så naturligt att prata om allt och att bara vara sig själv, det handlar helt enkelt bara om att träffa rätt på alla punkter.

 

Av emma - 19 juni 2011 14:32

Det här får mig att må bättre

Det finns så mycket som får mig att må bättre,

när man övervinner och kommer över saker man aldrig trodde att man skulle göra, känslan av att känna sig stark.

När man känner att man betyder något för någon på riktigt

komplimanger

Riktiga vänner

När man gått och trånat efter dendär fina dyra tröjan och äntligen köper den.

Godis får mig alltid på bättre humör.

Men något som står väldigt högt upp på listan är när man gör något man bävat för i flera veckor, något som man skulle kunna göra vad som helst för att slippa, men man gör det och efteråt känns det som att tio kilo lättar från dina axlar. Lycka

Av emma - 19 juni 2011 14:21

Oscar kom hit igår, vi låg i min säng och krängde samtidigt som vi kollade på två fula filmer, filmer som fick en att ligga dubbelvikt av både skratt och panik.

Han sov här, och imorse gick vi upp tidigt för att åka upp till ödik och stå i kiosken, kom nyss hem och nu ska jag snart bege mig till Jessica!

Upp och jobba imorgon igen, 10 kvar till frihet

 

Hade tänkt att beta av den här listan under sommaren också, för det finns punkter som skulle vara så roligt att kolla tillbaka på!

 

Ett sommarminne
Detta skulle jag vilja göra innan jag dör
Min bästa vän
Fem sanningar om mig själv
Ett pinsamt ögonblick
Det här hade jag på mig i dag
I min handväska
Vad är kärlek
Mitt favoritminne
Min favoritfödelsedag
Den här veckan
Detta ångrar jag
En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Min favoritfilm
En låt som betyder något
En vana som jag önskar att jag inte hade
Min förebild/idol
Något som har förändrat mig
Det här får mig att må bättre
Något jag hatar
Mina rädslor
Min favoritplats
Det här saknar jag
Om jag vann 1 miljon

 

 

Av emma - 15 juni 2011 13:32

Nyss kommit in efter en springtur, trodde aldrig att jag skulle hitta tillbaka till motivationen men det har jag fan gjort, underbart!

Ska nu duscha, och slänga ihop en kladdkaka innan jag beger mig in till stan för att fira två födelsedagar med brudarna!

Med tanke på att jag blev erbjuden sommarjobb imorse, och att jag tackade ja så lägger jag också nu bloggen åt sidan! 

Puss sålänge

 

Kör favoritlåten på det också

 

 

 

 

Av emma - 15 juni 2011 00:07

Ligger nyduschad, i en nybäddad säng efter mitt andra träningspass, och de känns GRYMT! Nu ska jag njuta lite mer av livet till världens bästa band! Och för första gången på jävligt länge kommer jag att somna med ett leende på läpparna!PUSS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards